M. Ciolacu: Voucherele pentru persoanele vulnerabile vor avea finanţare de la bugetul de stat şi din fonduri europene

M. Ciolacu: Voucherele pentru persoanele vulnerabile vor avea finanţare de la bugetul de stat şi din fonduri europene

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a precizat miercuri, 13 aprilie 2022, că voucherele care vor fi acordate persoanelor vulnerabile şi cele pentru elevi care primesc burse sociale vor avea finanţare atât de la bugetul de stat, cât şi din fonduri europene.

„A explicat premierul foarte clar. Sunt şi din fonduri europene, şi de la bugetul de stat”. În acest moment, noi nu trebuie să modificăm niciun regulament european, pentru că există axă pe care o putem accesa pentru această zonă. De ce s-a venit cu dublă finanţare? Ca ele să poată fi aplicate cât mai repede, fiind vorba de finanţare din bugetul de stat. În două săptămâni nu este nevoie să obţinem acord de la Comisie să plătim voucherele din banii europeni, pentru că este dublă finanţare, atât din bugetul de stat, cât şi din fonduri. Întâi se vine din bugetul de stat, apoi, după ce domnul Boloş termină toată corespondenţa şi cu acceptul Comisiei, se intră şi pe finanţare cu fonduri europene”, a afirmat preşedintele PSD.

Sursa text si foto www.psd.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.