M. Ciolacu: Vom corecta în Parlament și această prostie a PNL pentru a nu avea haos în administrațiile publice

M. Ciolacu: Vom corecta în Parlament și această prostie a PNL pentru a nu avea haos în administrațiile publice

După ce Curtea Constotuţională a României a decis miercuri, cu majoritate de voturi, că prelungirea mandatelor autorităţilor administraţiei publice locale se realizează numai prin lege organică, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a reacţionat precizând pe pagina personală de Facebook că „Vom corecta în Parlament și această prostie a PNL pentru a nu avea haos în administrațiile publice” până pe 21 iunie.

“Incompetența și fuga continuă după procente a PNL aruncă în haos administrația publică! Pe 2 aprilie am depus un proiect de lege în Parlament privind prelungirea mandatelor aleșilor locali și stabilirea datei alegerilor. La o săptămână distanță, tardiv și neproductiv, Guvernul a adoptat o ordonanță – aceasta fiind publicată pe 8 aprilie în Monitorul Oficial. Din cauza lor, CCR a declarat astăzi neconstituțională prelungirea mandatelor aleșilor local pe motiv de paralelism legislativ. Mandatele aleșilor locali expiră pe 21 Iunie. Până la acea data Parlamentul TREBUIE să aprobe o lege care să prevadă atât prelungirea mandatului aleșilor locali, cât și data alegerilor, în conformitate cu decizia CCR. Vom corecta în Parlament și această prostie a PNL pentru a nu avea haos în administrațiile publice. Altfel, toate deciziile de după 21 iunie vor fi în afara legii.” a scris pe Facebook Ciolacu care a transmis şi un “avertisment” preşedintelui Iohannis. “Dar, în același timp, îi avertizez atât pe președintele Iohannis, cât și pe cei din partidul său, să nu mai tergiverseze, să nu conteste iar legea! Pentru că le-ar face un rău direct românilor, dar și propriilor aleși locali!” a conchis şeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.