M. Ciolacu: Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?!

M. Ciolacu: Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a reacționat dur pe Facebook, după modul în care au decurs alegerile în cadrul filialei PNL Timiș afirmănd că sunt un "simulacru", "imaginea perfectă" a acestui partid, care a lăsat România neguvernată, "doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne".

"Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL - partidul său a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne", scrie Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat îi etichetează pe liberali drept "iresponsabili" decuplaţi de realitate, în condiţiile în care ar trebui să se ocupe de "destinele ţării - economie, pandemie, educaţie".

"Grav este că aceşti iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele ţării! De economie, de pandemie, de educaţie! În timp ce ei se îmbrâncesc şi se înjură ca la uşa cortului pentru ciolan: s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2; Vama Giurgiu este blocată de sute de turişti care se întorc în ţară! (...) Sunteţi decuplaţi de realitate! Românii deja ştiu!", adaugă Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.