M. Ciolacu: Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze!

M. Ciolacu: Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat luni pe pagina personală de Facebook un mesaj potrivit căruia starea de alertă pentru pandemie nu mai trebuie prelungită în ţara noastră, considerând că pentru PSD, starea de alertă ar însemna protejarea populației și a economiei în fața creșterilor de prețuri.

“Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze! Personalul medical care a fost angajat în această perioadă, rezidenții, dar și specialiștii din DSP și toți cei care au fost în prima linie a luptei cu pandemia trebuie să rămână în sistemul sanitar! Pentru PSD, adevărata stare de alertă va însemna de acum înainte să protejăm populația, pe cei vulnerabili în special, dar și economia în fața creșterilor de prețuri!

  1. Pachetul de măsuri pe energie;
  2. Scăderea accizei la combustibil;
  3. Plafonarea prețurilor la RCA;

Sunt trei măsuri concrete care vor menține puterea de cumpărare și vor determina o inflație cu o singură cifră în acest an!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.