M. Ciolacu: Și FMI confirmă: Economia României e un pacient a cărui operație "a reușit"... încât a ajuns la ATI!

 M. Ciolacu: Și FMI confirmă: Economia României e un pacient a cărui operație "a reușit"... încât a ajuns la ATI!

Fondul Monetar Internaţional (FMI) confirmă că economia României e un pacient care a ajuns la ATI, susţine preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

“Am citit cu îngrijorare cele mai recente evaluări ale Fondului Monetar Internațional despre economia României. Se vorbește despre ajustarea fiscală = austeritate!

FMI recomandă Guvernului folosirea oricăror venituri bugetare suplimentare pentru reducerea suplimentară a dezastrului provocat de deficitul bugetar enorm. Acest lucru înseamnă încă o rectificarea bugetară, una negativă, cu tăieri masive!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina personală de liderul PSD care l-a luat în vizor și pe premierul Florin Cîțu despre care spune că e interesat doar ca marile corporații să facă profituri record de pe urma populației!

“Până și experții FMI au ajuns să recomande distribuirea mai echitabilă a poverii fiscale și orientarea măsurilor de suport către grupurile sociale și sectoarele de activitate cele mai dezavantajate!

Doar libertarianul Cîțu nu-i vede însă pe românii sărăciți de explozia prețurilor și înghețarea veniturilor; el e interesat doar ca marile corporații să facă profituri record de pe urma populației!

Concluzia doctorului FMI este că: stăm bine la creşterea pe hârtie, însă cu o datoria publică ce se măreşte amețitor și riscă să treacă de 60% din PIB, pacientul poate intra oricând într-un șoc letal, fiind internat de urgență la ATI. ALO, TREZIREA DOMNULE CÎȚU! SE AUDE PÂNĂ LA PALATUL VICTORIA?!””, a conchis Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.