M. Ciolacu: Retragerea de la publicare a ordonanței privind amânarea ratelor: o nouă dovadă de prostie și haos

M. Ciolacu: Retragerea de la publicare a ordonanței privind amânarea ratelor: o nouă dovadă de prostie și haos

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu i-a criticat dur pe liberali care ar fi decis să retragă de la publicare ordonanţa privind amânarea ratelor. „Retragerea de la publicare a ordonanței privind amânarea ratelor: o nouă dovadă de prostie și haos în care acest Guvern aruncă românii și firmele românești! Toată lumea a așteptat de la Guvern măsuri concrete, ferme și rapide. De aceea au fost învestiți de Parlament. Dacă nu sunt în stare, măcar să nu încurce și mai mult prin hotărârile adoptate! Românii și firmele românești au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care să le facă situația și mai grea.” a scris Ciolacu pe pagina personală de Facebook.

Şeful social – democraţilor a mai adăugat că în această săptămână se va discuta în Parlament proiectul PSD privind amânarea ratelor „Nimeni nu mai are nici răbdare și nici timp de a sta după bâlbele și prostiile Guvernului! Vom adopta în această săptămână în Parlament proiectul PSD care prevede amânarea ratelor fără ”dobândă la dobândă” și fără penalități! PS: Izolați-l pe Cîțu, până nu distruge de tot economia românească!” a mai adăugat Ciolacu.

retrageredelamonitoruloficial

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.