M. Ciolacu: Recomandarea mea este ca Ciprian Pandea să fie contactat şi să vină cât mai repede la treabă!

M. Ciolacu: Recomandarea mea este ca Ciprian Pandea să fie contactat şi să vină cât mai repede la treabă!

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică la Călăraşi că-l aşteaptă în echipa de conducere a organizaţiei judeţene PSD pe Ciprian Pandea, demis în toamna anului 2018 după ce şi-a pus semnătura pe acea scrisoare de demitere a lui Liviu Dragneade la şefia partidului şi a Camerei Deputaţilor. „Ciprian Pandea este membru PSD iar recomandarea mea şi a domnului Stănescu este să fie contactat şi să vină cât mai repede la treabă. În calitate de membru şi sunt convins că împreună cu preşedintele va găsi soluţiile necesare. Ni s-a părut moral să deschidem această discuţie în cadrul organizaţiei. Ciprian va fi respectat pentru tot ce a făcut în istoria partidului. Mai ales că e şi un tânăr de viitor” a spus Ciolacu la conferinţa de presă la care a fost prezent imediat după terminarea conferinţei judeţene.

Preşedintele PSD Călăraşi, Iulian Iacomi a precizat că va iniţia toate demersurile pentru ca predecesorul său să revină în echipa de conducere a organizaţiei judeţene. „Vă asigurăm că vom face toate demersurile ca domnul Ciprian Pandea să vină alături de noi în echipă şi să muncim pentru alegerile locale care bat la uşă.” a punctat Iacomi.

Pandea a fost îndepărtat de la şefia PSD Călăraşi în toamna anului 2018 după ce şi-a pus semnătura pe „Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat”, document care conţinea 19 puncte printre care şi demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Printre „pucişti” s-au mai aflat atunci Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu, cei doi conducând astăzi interimar Partidul Social Democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.