M. Ciolacu: PSD este pregătit să ducă toate negocierile posibile ca să deblocăm această situaţie

M. Ciolacu: PSD este pregătit să ducă toate negocierile posibile ca să deblocăm această situaţie

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi, 16 noiembrie 2021, că Partidul Social Democrat şi-a exprimat acordul în ce priveşte o rotaţie a premierilor şi este rândul liberalilor să ia o decizie în acest sens.

„În momentul acesta, în interiorul PSD există această decizie, că se poate merge prin rotaţie. Aşteptăm şi de la PNL o decizie în acest sens. Şi după ce există o decizie că şi PNL acceptă prin rotaţie, atunci vom intra în negocieri şi vom hotărî. Cred că totuşi ponderile parlamentare contează cel mai mult într-o negociere. PSD este pregătit să ducă toate negocierile posibile ca să deblocăm această situaţie”, a declarat președintele PSD la Parlament.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.