M. Ciolacu, mesaj pentru PNL: Băgarea forțată a României în șomaj NU este o soluție, chiar dacă e tot ce ați putut găsi!

M. Ciolacu, mesaj pentru PNL: Băgarea forțată a României în șomaj NU este o soluție, chiar dacă e tot ce ați putut găsi!

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat un nou atac dur la adresa liberalilor, susţinând prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că “PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea!”. Ciolacu critică ferm intenţia Guvernului de a duce România în austeritate aşa cum s-a întâmplat şi în 2010.

“În 2010, experimentul austerității și-a dovedit eșecul! A-l repeta acum, înseamnă prostie, ticăloșie și interese ascunse sub umbrela stării de urgență.

La fel, nu reeditați scenariul prost prin care ați învrăjbit atunci privatul contra statului și invers! Nu distrugeți din nou România !

Dacă nu știți ce și cum să faceți, luați exemplul de la celelalte state! Toate injectează munți de bani în economie pentru a-și salva atât sistemul privat, cât și producția internă. În plus, toate promovează soluții sociale concrete și curajoase pentru toate categoriile afectate.

Băgarea forțată a României în șomaj NU este o soluție, chiar dacă e tot ce ați putut găsi!

Nu sunteți veșnici! Încet încet poporul începe să vă vadă adevărata față. În timp ce îi țineți pe români în case - fără să îi și testați! – românii văd cum faceți angajări pe șest, camarila de partid fiind abonatul unic. În timp ce privatul este omorât cu buna știință, românii văd că firmele voastre de partid cresc prin achiziții total netransparente și din ce în ce mai controversate. Nu sunteți veșnici! NU veți scăpa de răspundere!” a scris Ciolacu pe Facebook. 

pnlnumaiexista

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.