M. Ciolacu, mesaj pentru Florin Cîțu: În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda!

M. Ciolacu, mesaj pentru Florin Cîțu: În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reacționat dur pe Facebook după ce premierul demis, Florin Cîțu a declarat astăzi că “românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică”

Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!, a susținut pe pagina personală de FB, Marcel Ciolacu care a continuat “Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că “românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică”. Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani! Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie! Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare! În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda!”

În opinia lui Ciolacu “Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară! Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.