M. Ciolacu: Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

 M. Ciolacu: Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a susținut astăzi că programul de guvernare al alianței PNL-USRL PLUS-UDMR, în opinia sa noul CDR, e oglinda fidelă a celor care conduc de azi România. Ciolacu subliniază că prioritățile Dreptei din 2020 sunt identice cu cele din timpul crizei din 2010.

"Programul de Guvernare al noului CDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;

Se bagă din nou pe gât românilor privatizarea Sănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private;

Se privatizează chiar și încasarea taxelor și impozitelor de către stat, un tun financiar uriaș pe care PNL și USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene.

PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării! Gașca Pierzătorilor se transformă acum în Coaliția Vânzătorilor de țară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!" a scris pe pagina personală de Facebook, Marcel Ciolacu care s-a referit și la noul premier, Florin Cîțu, considerat “cel mai mare gropaqr al României”.

“Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României!

Toți parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîțu ca să știe că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberații:

  • tăiarea bugetului Sănătății cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîțu crede că Sănătatea nu este o prioritate!
  • împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă!
  • majorarea salariului minim „este o măsură antisocială, distructivă pentru economie”- aceasta fiind credința sinceră a marelui finanțist Cîțu despre creșterea veniturilor angajaților din România!

PSD a votat împotriva Guvernul Cîțu! Nu vrem din nou austeritate, sărăcie și privatizări cu dedicație, așa cum dreapta a făcut cât a condus țara!

România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi țării - Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgență!” a mai susținut președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.