M. Ciolacu: Inflaţia este influenţată în continuare de preţul de la energie

M. Ciolacu: Inflaţia este influenţată în continuare de preţul de la energie

Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat s-a reunit luni, 16 mai 2022, la sediul central al PSD. Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat după reuniune că inflaţia este influenţată, în continuare, de preţul de la energie.

„Inflaţia, aproape 42%, m-am uitat şi eu pe cifrele de la INS, este influenţată în continuare de preţul de la energie, pentru că nu s-a reuşit companiile să închidă toate compensările. E posibil ca, dacă Ministerul Energiei închide acest capitol cu compensările pe energie, inflaţia să mai scadă, urmând apoi să facem faţă inflaţiei care vine din zona euro”, a afirmat Marcel Ciolacu, la sediul PSD.

Sursa www.psd.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.