M. Ciolacu: Guvernul lasă fără bani autoritățile locale în plină pandemie!

M. Ciolacu: Guvernul lasă fără bani autoritățile locale în plină pandemie!

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu critică dur Guvernul condus de Ludovic Orban despre care spune că în plină pandemie de coronavirus ar lăsa fără resurse financiare autorităţile locale care au dus de fapt greul crizei cheltuind până acum 500 de milioane de lei. Ciolacu subliniază că în vară spitalele vor intra în colaps iar centrele de plasament fără hrană.

“Guvernul lasă fără bani autoritățile locale în plină pandemie! Asta înseamnă că cel târziu în iunie-iulie spitalele vor intra în colaps, iar copiii din centrele de plasament vor rămâne fără hrană!

Aceasta este răsplata Guvernului pentru faptul că primarii și președinții de Consilii Județene au dus tot greul crizei provocate de noul coronavirus!

Cifrele sunt clare: autoritățile locale, indiferent de culoarea politică, au cheltuit peste 500 de milioane de lei pentru combaterea epidemiei, în timp ce Guvernul a alocat în județe DOAR 17 milioane de lei. 500 de milioane vs 17 milioane de la Orban. Judecați singuri!

Atât a putut Guvernul PNL să facă pentru criza COVID-19, iar acum lasă aceste administrații să se prăbușească. Doar se laudă la televizor cu rezultatele care nu le aparțin! Niște demagogi!” a scris Ciolacu miercuri pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.