M. Ciolacu: Facturile la energie şi gaze nu vor mai creşte

M. Ciolacu: Facturile la energie şi gaze nu vor mai creşte

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a anunțat marți, 22 februarie 2022 că preţul la energie se va menţine la nivelul actual, iar măsurile în vigoare cu privire la facturile la energie electrică şi gaze naturale vor fi prelungite pe o perioadă mai lungă.

„În primul rând, prețul la energie rămâne în continuare – și vom vedea pe ce perioadă, dar pe o perioadă categoric mai lungă – de 0,8 și 1 lei pe kilowatt. Vor rămâne în vigoare, în funcție de cum reglementează ANRE, timpul pe care-l au necesar, vom vedea dacă se va prelungi actuala ordonanță sau va veni noul act legislativ. Am o singură rugăminte: toate aceste decizii vor fi comunicate de către prim-ministru când va veni cu proiectul de ordonanță. Cel mai important este că prețul va rămâne același, cu alte cuvinte, facturile nu vor mai crește sub nicio formă, dimpotrivă, față de cele din noiembrie-decembrie-ianuarie vor scădea”, a spus Marcel Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.