M. Ciolacu: Este posibil să avem o majorare la toate veniturile, ţinând cont de impactul inflaţiei

M. Ciolacu: Este posibil să avem o majorare la toate veniturile, ţinând cont de impactul inflaţiei

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, că este posibil ca în România să fie majorate toate veniturile, în funcţie de impactul inflaţiei.

„Este posibil să avem o majorare la toate veniturile, ţinând cont de impactul inflaţiei. Când spun toate veniturile, înseamnă şi bugetari, şi privat, şi pensionari. Este posibil să avem acest lucru. Cu toţii ne-am angajat în acest act de guvernare ca oamenii să trăiască mai bine şi să găsim soluţii pentru ei. Toate aceste lucruri sunt în discuţie în acest moment. Sunt într-o coordonare economică. Vedem ce măsuri se iau pentru scăderea inflaţiei. Toate aceste discuţii pleacă în primul rând de la cauză. Haideţi să venim cu soluţiile cele mai bune pentru a rezolva cauza şi apoi mergem pe lanţul efectului”, a declarat Marcel Ciolacu la Parlament.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.