M. Ciolacu: Dacă există o majoritate pentru alegeri anticipate, se ajunge la anticipate, indiferent dacă vrea sau nu preşedintele

M. Ciolacu: Dacă există o majoritate pentru alegeri anticipate, se ajunge la anticipate, indiferent dacă vrea sau nu preşedintele

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu consideră că dacă există o majoritate pentru alegeri anticipate, se ajunge la anticipate, indiferent dacă vrea sau nu preşedintele.

„Preşedintele pune în aplicare, conform Constituţiei, ce hotărăşte o majoritate. Dacă există o majoritate pentru alegeri anticipate, se ajunge la anticipate, indiferent dacă vrea sau nu preşedintele. Parlamentarii PSD vor respecta decizia partidului şi, dacă este nevoie să ajungem la anticipate, vor ajunge la anticipate indiferent dacă îşi pierd sau nu mandatele” a declarat Marcel Ciolacu la sediul PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.