M. Ciolacu: Consultanță pe zeci de mii de euro! Asta îi definește pe acești umflați pe bani publici de la USR!

M. Ciolacu: Consultanță pe zeci de mii de euro! Asta îi definește pe acești umflați pe bani publici de la USR!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa useriştilor despre care susţine prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook că „nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciți să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună”. El apreciază că „transparența clamată atât de mult de aceiași preacurați useriști i-ar lăsa fără locuri de muncă”.

„Consultanță pe zeci de mii de euro! Asta îi definește pe acești umflați pe bani publici de la USR!

După ce au aruncat România în haos cu liberalizarea energiei, nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciți să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună!

Zeci de milioane de euro din împrumuturile luate prin PNRR - mai exact din banii ce vor fi plătiți de români, cu dobânzile aferente - au fost ”alocate” de useriști pentru servicii de consultanță. Fără transparență, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare!

Acum poate înțelege toată lumea DE CE cei care propovăduiau ”Fără hoție în funcții publice” s-au opus din toate puterile optimizării PNRR, solicitate de PSD. Pentru că #transparența clamată atât de mult de aceiași preacurați useriști i-ar lăsa ca înainte de a ajunge accidental la guvernarea țării: fără locuri de muncă, fără venituri, șomeri pe banii celor pe care tocmai i-au împovărat cu toată ”consultanța” lor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.