M. Ciolacu: Aţi reuşit aici un rezultat de-a dreptul surprinzător!

M. Ciolacu: Aţi reuşit aici un rezultat de-a dreptul surprinzător!

Prezent duminică la Călăraşi la lucrările conferinţei de desemnare a delegaţilor la Congresul naţional de la finele lunii februarie, preşedintele interimar Marcel Ciolacu a lăudat organizaţia de la Călăraşi, condusă de Iulian Iacomi, pentru rezultatul „de-a dreptul surprinzător” obţinut la alegerile prezidenţiale în condiţiile în care filiala a devenit victimă a negocierilor din cadrul USL, din urmă cu 7 ani care au avantajat făţiş organizaţia rivală PNL Călăraşi. „Dumneavoastră aţi reuşit aici un rezultat pentru mine de-a dreptul surprinztor. Cred că a fost obţinut prin muncă, organizare. E normal să vă felicit. Aţi muncit, în primul tur aţi scos 42%, la prezidenţiale, într-un judeţ care a fost lovit, să zic aşa, de anumite negocieri” a spus Ciolacu care a continuat „Nicio construcţie politică din mai multe partide nu e perfectă. Există întotdeauna şi imperfecţiuni. Una din imperfecţiunile USL-ului se pare că a fost Călăraşiul care a fost abandonat Partidului Naţional Liberal. Din motivele ştiute sau negociate la acele timpuri. În acest moment, nu mai există acele negocieri. Categoric, n-o să mai avem negocieri cu PNL o perioadă lungă de timp”. a spus liderul interimar al PSD.

Ciolacu a mai dat asigurări că viitoarea conducere nu va mai interveni în „viaţa” organizaţiei judeţene de la Călăraşi prin impunera unor reprezentanţi de la Centru ca o reparaţie morală pentru imixtiunile repetate din ultimii 8-9 ani. „Cred că organizaţia centrală e datoare organizaţiei Călăraşi să pună umărul să încerce să acopere prin anumite reparaţii morale pe care Centrul le datorează Călăraşiului. Eu n-am acceptat la Buzău unde sunt preşedinte de organizaţie judeţeană să mi se impună cineva pe listă. Cred că acea etapă a vieţii de partid este depăşită. Cel puţin din partea mea este exclus aşa ceva. Este exclus ca noi să hotărâm în numele dumneavoastră. În schimb, avem o datorie morală să vă ajutăm cu tot ceea ce putem.” a mai precizat Ciolacu cărora le-a făcut şi o recomandare colegilor săi de la Călăraşi. „Încercaţi să deschideţi uşile oamenilor care au avut un istoric cu acest partid. Oamenii care vin atunci când eşti în opoziţie sunt oamenii cei mai valoroşi.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.