M. Ciolacu: Aici s-a dorit o altă construcţie transpartinică

M. Ciolacu: Aici s-a dorit o altă construcţie transpartinică

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat decizia de excludere din partid a senatoarei Roxana Paţurcă după ce aceasta nu s-a prezentat luni în plenul Parlamentului acolo unde urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură depusă de social – democraţi la adresa Guvernului Orban, catalogând demersul său ca fiind unul „urât”. „Nu cred în familii cu soţul într-un partid, soţia în alt partid, poate copilul într-un alt partid. Sunt improvizaţii în politică şi la un moment dat ele ajung la această finalitate. N-am crezut niciodată şi nici n-am să cred de-acum încolo. Îi urez succes. Urât gestul, mai ales pentru o doamnă!” a spus Ciolacu.

Întrebat cum de a fost posibil ca PSD Călăraşi să se despartă, în decurs de câteva săptămâni, de preşedintele Iulian Iacomi şi preşedintele executiv, Roxana Paţurcă, Ciolacu a spus „Fiindcă aici s-a dorit o altă construcţie transpartinică. Indiferent cine e la PSD, cine e la PNL, alţii din alte părţi, nu din judeţul dvs. să facă jocurile. Un lucru evident, clar. Nu a ieşit acest lucru. (...). Cred că interesele cetăţenilor din judeul dvs. au prioritate, nu aranjamentele politice în urma cărora campaniile electorale să fie câştigate dinainte, la masa verde. Acela este un blat, să ştiţi! Când pui un preşedinte pe care apoi îl retragi c-a venit domnul Iliuţă, etc. S-au stricat jocurile...Puneţi-vă puţin imaginaţia la lucru şi veţi vedea tot tabolul că eu am dreptate”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu şi secretarul general al partidului, Paul Stănescu, lider interimar al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi s-au aflat miercuri în jud. Călăraşi pentru a susţine candidaţii susţinuţi de social – democraţi la localele din 27 septembrie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.