M. Ciolacu: Agricultura, în acest moment, este o prioritate

M. Ciolacu: Agricultura, în acest moment, este o prioritate

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a declarat luni, 14 martie 2022, că Ministerul Agriculturii are soluţii pentru a preîntâmpina o criză alimentară, menţionând că România are capacitatea de a susţine o populaţie de până la 40 – 50 de milioane din acest punct de vedere și că agricultura este o prioritate în acest moment.

„Am văzut ministrul Agriculturii foarte determinat și are soluții, normal că le prezintă întâi în cadrul Guvernului și în cadrul coaliției, va veni cu aceste soluții, categoric, să nu existe o criză alimentară. (…) Dacă România își crează rezerva necesară, nu avem nicio problemă să exportăm în continuare. România are capacitatea de a produce produse alimentare ca să susțină nu 20 de milioane, ci 40-50 de milioane, spun specialiștii. Suntem unii dintre cei mai mari importatori de aluat. De asta spun, o să vină un calup de ajutor pe industria alimentară. Ați văzut, întotdeauna când am vorbit de prețul la energie, specificam în afară de consumatorii casnici și industria alimentară, fiindcă era evident că lucrurile vor duce în acest sens. Trebuie să vedem care sunt prioritățile. Agricultura în acest moment este o prioritate,” a spus Marcel Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.