M. Beștea: Vom încerca să aducem puțină bucurie în casele unor familii nevoiașe

M. Beștea: Vom încerca să aducem puțină bucurie în casele unor familii nevoiașe

Liderul interimar al PSD Oltenița, Mihăiță Beștea, vicepreședinte al CJ Călărași a afirmat joi că organizația pe care o conduce s-a implicat în campania de sprijinire a familiilor nevoiașe din județ, inițiată de președintele Vasile Iliuță, precizând că la nivelul municipiului Oltenița nu mai puțin de 150 de astfel de familii vor avea parte de “puțină bucurie” cu prilejul s[rb[torilor pascale.

“Dacă săptămâna trecută am fost preocupați de natură și la nivelul județului Călărași am avut mai multe evenimente de ecologizare, vreau să vă aduc la cunoștință că și în Oltenița am avut un astfel de eveniment, foarte frumos, pe promenada Portului, lucru foarte apreciat. Sperăm să-l repetăm de cât mai multe ori.

Săptămâna asta, așa cum au spus și colegii mei, suntem preocupați de oamenii nevoiași din județul Călărași. Îi mulțumesc domnului președinte că a avut ideea de a face o colectă la nivelul organizației județene și de a fi alături de cetățenii din județ care au nevoie de sprijin din partea noastră.. Împreună cu colegii mei, președinți de organizații din localitățile Colegiilor 4 și 5, astăzi și mâine vom fi prezenți și vom încerca să aducem puțină bucurie în casele unor nevoiași.

Organizația municipală PSD Oltenița, fiind a 3-a forță politică din PSD Călărași, după organizația județeană și organizația municipală Călărași s-a mobilizat exemplar și le mulțumesc pe această cale colegilor mei. Vreau să vă spun că avem pregătite peste 150 de pachete care vor merge numai către familiile nevoiașe din municipiul Oltenița.

Închei, urându-le tuturor călărășenilor “Un Paște fericit!” și cu multă sănătate. Același mesaj îl transmit și oltenițenilor mei Paște fericit! Și tot binele din lume.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Mihăiță Beștea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.