M. Beștea: Singurul lucru adevărat din postarea dl. Pandea este acela că "așteptările oltenițenilor sunt mari"!

M. Beștea: Singurul lucru adevărat din postarea dl. Pandea este acela că "așteptările oltenițenilor sunt mari"!

Mihăiță Beștea l-a pus la punct pe senatorul Ciprian Pandea, după ce președintele PNL Călărași a susținut prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook că “Domnul primar Costinel Milescu, în octombrie 2020, la preluarea mandatului, a găsit zero proiecte cu finanțare europeană”.

“Printr-o postare a lui Ciprian Pandea, cetățenii Municipiului Oltenița au aflat astăzi, cu multă stupoare, că în septembrie 2020 la preluarea mandatului de primar, dl. Milescu "a găsit zero proiecte cu finanțare europeană"

Ce a uitat Ciprian și în mod normal ar fi trebuit să-și amintească, este faptul că în septembrie 2020 echipa PSD condusă de dl. Petrică Țone avea semnate două proiecte cu finanțare europeană și anume: reabilitare si modernizare ambulatoriu spital și reabilitare și modernizare școala Lucian Pavel (școala nr. 2) plus construcție sală de sport.

Singurul lucru adevărat din postarea dl. Pandea este acela că "așteptările oltenițenilor sunt mari"!!!

În rest, multă ipocrizie, având în vedere faptul că la doi ani de guvernare PNL dumnealui ne cere nouă "oltenițenilor" răbdare și înțelegere!

#creditul_dumneavoastră_a_expirat”, a fost mesajul – replică dat de liderul PSD Oltenița, Mihăiță Beștea lui Pandea.

Astăzi, dinspre Oltenița, doar simple vorbe de încurajare. Una din “realizările” notabile ale primarului Milescu este că a pus Spitalul Municipal pe butuci. Omul său de încredere, Cocoșilă, susținut eminamente politic și nu prin prisma capabilităților sale managerile, “îl bușește” deja pe rețele de socializare, de acolo de unde ies la iveală o serie de iregularități comise de Cocoșilă.

Altfel, domnul Milescu și-a lăsat în continuare marile proiecte revoluționare pe hârtie, sperând ca anul viitor prezentarea lor grafică să fie și mai convingătoare.

“PNL Oltenița s-a aflat astăzi la un moment de bilanț, la care am fost prezent, la invitația domnului primar Costinel Milescu. Au fost alături de mine și colegii mei, prefectul Valentin Barbu și deputatul Emil Dumitru.

Oltenițenii trebuie să știe, prin fiecare membru liberal care poate transmite mai departe mesaje, că primăria, zi de zi, în acest mandat, construiește proiecte, atrage finanțări, pentru un viitor sigur al orașului.

Domnul primar Costinel Milescu, în octombrie 2020, la preluarea mandatului, a găsit zero proiecte cu finanțare europeană. Este un adevăr trist. Prin comparație, în celălalt municipiu al județului, în Călărași, administrația liberală a lăsat în urmă proiecte finanțate cu bani europeni de 48 de milioane de euro. La care s-a muncit enorm. Asta face, la Oltenița, echipa domnului primar Milescu, muncește, în fiecare zi, pentru ca viitorul orașului să se așeze pe baze durabile, prin investiții majore, atât din fonduri europene, cât și naționale.

Așteptările oltenițenilor sunt mari, însă cu răbdare, cu înțelegere, portofoliul de proiecte depuse spre finanțare sau deja finanțate al echipei Milescu va dezvolta orașul spre viitorul pe care acesta îl merită și îl așteaptă de foarte mulți ani.”, este mesajul transmis pe pagina personală de Facebook de senatorul Pandea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.