Lehliu Gară / Şt. Moga: Nu-l voi sprijini pe domnul Iacomi!

st mogaDeputatul Iulian Iacomi a luat marţi decizia de a renunţa la mandatul de parlamentar şi de a candida pe 11 iunie, la alegerile locale parţiale, pentru funcţia de primar al oraşului Lehliu Gară, “poziţie” pe care o deţinuse până în decembrie 2016.

Joi seară, întrunit într-o nouă şedinţă, Biroul Permanent Judeţean al organizaţiei judeţene şi-a dat acordul ca Iacomi să reprezinte PSD la alegerile parţiale.

În urma acestui fapt, viceprimarul cu atribuţii de primar interimar, Ştefania Moga, desemnată initial candidat pentru Primărie a decis să nu-l mai susţină pe Iacomi în campania electorală care va demara pe 27 mai arfumentându-şi şi decizia. “Joi, 18.05.2017, in cadrul sedintei BPJ Calarasi, membrii acestuia au decis ca pentru functia de primar al orasului Lehliu Gara sa candideze la alegerile din 11.06.2017, domnul deputat Iulian Iacomi. Aceasta decizie a fost luata in urma exprimarii dorintei domnului deputat de a candida la functia de primar, ca urmare a discutiilor purtate cu Conducerea Centrala a PSD, considerand ca este singurul care ar putea castiga aceste alegeri, asa cum reiese din declaratia acordata ziarului Argument Calarasi - “Am facut-o pentru partid, pierdeam la Lehliu Gara cu Stefania Moga candidat”, desi din sondajul de care domnul Iacomi amintea in acelasi ziar, reiese ca eram pe primul loc.

In acest context, consider ca se impune sa fac publica decizia de a nu-l sprijini pe domnul Iacomi, o decizie de altfel justificata de toate evenimentele derulate in ultima perioada. Timp de cinci luni, domnul Iacomi a cautat printre prieteni/cunoscuti (nu neaparat membrii PSD), un potential candidat la functia de primar, ceea ce dovedeste ca nu ma bucuram de increderea si cu atat mai putin de sustinerea dumnealui. Cu toate acestea, in organizatia locala PSD, domnul Iacomi a declarat ca ma va sustine pentru a candida la functia de primar. Prin urmare, BPJ PSD Calarasi, a validat candidatura mea pentru functia de primar, hotararea fiind facuta publica intr-o conferinta de presa la care au paricipat alaturi de mine, domnul presedinte interimar Ciprian Pandea si domnul europarlamentar Victor Negrescu.

Asa cum am declarat intr-un articol anterior, cred ca valorile si principiile care definesc o persoana cu aspiratii la o astfel de functie, sunt esentiale, deoarece valorile sale ca individ devin valorile comunitatii pe care o reprezinta.” a fost mesajul transmis de Ştefania Moga.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.