Lehliu Gară / PSD susţine candidatura Ştefaniei Moga la parţialele din 11 iunie

Guvernul a decis ca alegerile parţiale în localităţile în care postul de primar este vacant să se desfăşoare pe 11 iunie. În judeţul Călăraşi, va avea loc un astfel de scrutin în oraşul Lehliu Gară care a rămas fără primar după ce social – democratul, Iulian Iacomi a devenit deputat în decembrie anul trecut. Interimar, funcţia este deţinută acum de viceprimarul, Ştefania Moga, care se bucură acum de susţinerea organizaţiei judeţene PSD Călăraşi pentru a câştiga în vară alegerile. Nu aceeaşi poziţie o împărtăşeşte însă şi deputatul Iulian Iacomi pe care l-ar bate gândul să părăsească Parlamentul şi să candideze din nou pentru un mandat de primar. Momentan, situaţia e destul de incertă, Iacomi dorind până atunci să aibă loc şi alegerile interne privind şefia organizaţiei judeţene, competiţie pe care evident să o câştige. De altfel, el a şi cerut în dese rânduri atât în BPJ cât şi la Centru organizarea într-un timp cât mai scurt a conferinţei judeţene de alegeri.

Surse politice nu exclud posibilitatea ca Iacomi să renunţe la mandatul de deputat şi să se îndrepte chiar spre un alt partid pentru a candida din nou pe 11 iunie pentru funcţia de primar al oraşului Lehliu Gară.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.