Iulian Iacomi: Și în acest an guvernul PSD îi susține puternic legumicultorii români

Iulian Iacomi: Și în acest an guvernul PSD îi susține puternic legumicultorii români

Liderul PSD Călăraşi, Iulian Iacomi, a menţionat prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a organizaţiei judeţene Călăraşi că şi în acest an, 2019, guvernul condus de PSD îi va susţine pe legumicultori, menţionând că pentru Călăraşi, judeţ preponderant agricol astfel de măsuri contribuie la obţinerea unor recolte record. “Programul pentru tomate a intrat în al treilea an de existență. Este o confirmare a reușitei și utilității sale. Fiecare legumicultor care aplică primește câte 3000 de euro/an, dacă acesta cultivă roșii în solarii cu o suprafață de minim 1000 mp. Până acum sunt peste 18500 de cereri, iar suma totală alocată de Guvernul României se ridică la peste 230 de milioane de lei. Reușita programului de tomate a fost edificatoare astfel că, din acest an, guvernul crește susținerea pentru usturoi de la 1000 la 3000 de euro pe hectar și evaluează subvenționarea altor șase produse românești: 3 soiuri de ardei, gogoșari, vinete si castraveți. Alimente curate, gustoase și sănătoase, pentru noi și copiii nostri!

Pentru Călărași, un județ preponderent agricol, astfel de măsuri contribuie din plin la obținerea unor recolte record, așa cum a obținut România anul trecut. În plus, dacă vorbim și despre Programul de refacere și modernizare a rețelei de irigații la nivel național, program ale cărui rezultate se văd deja în județul nostru, putem spune că guvernarea PSD este una de bun augur pentru agricultură, pentru călărășeni și pentru toți românii.” este mesajul transmis de preşedintele PSD Călăraşi.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – PSD

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.