Iulian Iacomi: Avem nevoie de sprijinul tuturor membrilor PSD Călărași în perioada care urmează

Iulian Iacomi: Avem nevoie de sprijinul tuturor membrilor PSD Călărași în perioada care urmează

Tinerii din România încep să înțeleagă în număr tot mai mare că trebuie să se implice în viaţa economică, politică şi socială pentru a construi o țară așa cum și-o doresc.  

Un exemplu practic s-a derulat în cadrul PSD Călărași. Un număr de aproximativ 70 de tineri din județ au participat la finele săptămânii trecute la un curs intens de pregătire politică iniţiat de conducerea social-democraților.

Am reușit să organizăm, cu sprijinul Centrului de Formare și Pregătire Profesională Voina, un centru așezat într-o frumoasă locație din județul Argeș, un curs intens de pregătire a tinerilor social-democrați din Călărași. Pe parcursul celor trei zile tinerii din TSD Călărași s-au pregătit intens pentru campania care va începe sâmbătă.” a declarat preşedintele PSD, Iulian Iacomi care a continuat “Mulțumesc pe această cale tuturor colegilor mei care s-au oferit să vină alături de noi în acest weekend, așa cum este de exemplu doamna senator Natalia Pațurcă, cea care le-a vorbit tinerilor în calitate de președinte executiv al organizației noastre, dar și de candidat al PSD Călărași la alegerile din 26 mai, oferindu-le celor 70 de cursanți o parte din experiența ei politică.”

Liderul social democrat a tras şi un semnal de alarrmă pentru colegii săi subliniind importanta alegerilor din 26 mai, în contextul în care la orizont se întrevăd şi alte bătălii electorale în acest an dar şi în 2020. “Îmi fac încă o dată datoria de a atrage atenția asupra însemnătății alegerilor care vin. Deși există o tendință de a considera această rundă de alegeri mai puțin importantă decât cele care urmează, trebuie să știm cu toții că alegerile europarlamentare din 26 mai reprezintă prefața alegerilor prezidențiale de la sfârșitul acestui an. Modul în care ne vom prezenta la aceste alegeri va defini în mare parte poziționarea electoratului în perspectiva alegerilor prezidențiale, locale și generale. Avem nevoie de sprijinul tuturor membrilor PSD Călărași în perioada care urmează, de la cei tineri la seniori, de la simpli membri până la nivelul conducerii. Mobilizându-ne așa cum știm, vom reuși!” a conchis Iulian Iacomi.

Din partea coordonatorilor, au mai fost prezenţi: Marius Sbârcea, preşedintele organizaţiei judeţene TSD Călăraşi, Liviu Oltenacu, responsabil comunicare, Nicoleta Dănuleasa, coordonator “Door2door”, Anca Pascu, preşedinte TSD municipiul Călăraşi, senatoarea, Roxana Pațurcă, preşedinte executiv PSD Călăraşi și candidat la alegerile europarlamentare și Iulian Iacomi, președintele organizației județene a PSD Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.