Ion Găman, propunerea PSD Călărași pentru funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii

Ion Găman, propunerea PSD Călărași pentru funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii

Președintele Vasile Iliuță a anunțat joi că PSD Călărași îl susține pe Ion Găman, consilier județean, pentru funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale care revine organizației județene. “Mai avem o propunere pentru secretar de stat în persoana dlui Găman Ion, la Ministerul Agriculturii. Prin experiența pe care o are, dl Găman, consilier județean, fost comisar șef la Garda Financiară, e unul din specialiștii pe care PSD Călărași l-a recomandat pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii.”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă desfășurată joi la sediul partidului, Vasile Iliuță.

În cazul în care propunerea va fi validată, Ion Găman devine al doilea membru PSD Călărași cooptat în echipa guvernamentală după Sorin Vrăjitoru care ocupă o funcție de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu.

În altă ordine de idei, Iliuță i-a nominalizat și pe cei care se bucură de susținerea partidului în conducerile unor servicii publice deconcentrate. “Din proiectul politic pe care ni l-am propus la Călărași, Partidul Social Democrat a propus pentru funcțiile de directori și sunt deja pe funcții următorii: Ioana Păduraru la ANAF (N.R. l-a înlocuit pe Nicolae Țifrea), la Casa de Pensii, Tatiana Zaharia, la Direcția Agricolă, Dionisie Tomescu (n.r. director adjunct), la Drumuri Naționale, Emil Sotir, la DSVSA, Gheorghe Drăgănică, la AJOFM, Doinița Nicolae), la APDF, Iulian Neagu., a continuat președintele interimar al PSD Călărași, Vasile Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.