Independența | G. Rădulescu: Scriu ca să rămână scris. Fără echivoc!

Independența | G. Rădulescu: Scriu ca să rămână scris. Fără echivoc!

Tânărul primar al comunei Independența, Gabriel Rădulescu a infirmat astăzi zvonul potrivit căruia peste 2 ani pleca la conducerea firmei Agrozootehnica Independența SA, transmițând și un mesaj pentru fostul primar, foarte probabil contracandidatul său direct la alegerile din 2024. “Mi-au relatat unii locuitori din satele Potcoava si Independenta ca domnul Voicu Lica imprastie zvonul ca peste 2 ani nu voi mai candida la Primaria Independenta pentru ca voi pleca la conducerea fermei socrului meu.

Daca as avea strict de ales intre a fi primar al comunei Independenta si presedintele Agrozootehnica Independenta va raspund sincer ca alegerea ar fi una foarte dificila de luat.

La primarie este vorba de interactiunea cu oamenii, respectul dumnealor fata de tine si al tau fata de dânșii, te-au investit cu o speranta si ea nu trebuie inselata.

La Agrozootehnica este vorba de meseria pe care o iubesc si de munca depusa de socrul timp de 32 de ani si cineva trebuie sa duca aceasta munca mai departe cu cel putin rezultatele pe care dumnealui le-a realizat.

De aceea este greu de facut o alegere. Deci in concluzie, la Agrozootehnica voi ajunge daca peste 2 ani locuitorii comunei Independenta nu ma vor mai dori in functia de primar.

Stiu ca sunt un contracandidat incomod dar domnule Voicu va garantez solemn ca ne vom mai vedea inca o data cel putin, fata in fata la urmatoarele alegeri in ceea ce priveste functia de primar al comunei Independenta. De felul meu sunt un luptator si nu abandonez usor. Ma inclin in fata dumneavoastră, locuitori ai frumoasei comune Independenta!” a scris pe contul personal de Facebook, primarul Rădulescu.

În septembrie 2020, Gabriel Rădulescu a câștigat, în premieră, mandatul de primar al localității Independența, învingându-l pe liberalul Lică Voicu, în funcție din 2012.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.