Iliuță: Fiecare localitate va beneficia de cel puțin un proiect în cadrul PNI Anghel Saligny

Iliuță: Fiecare localitate va beneficia de cel puțin un proiect în cadrul PNI Anghel Saligny

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță speră ca județul Călărași să figureze pe lista celor 6 județe care după 15 mai vor fi “invitate” să semneze contractele de finanțare ale proiectelor de infrastructură depuse în cadrul PNI Anghel Saligny.

"În ceea ce privește programele de dezvoltare, urmează PNI Anghel Saligny care a fost între timp și ajustat. Cred că după 15 mai suntem selectați printre cele 6 județe care vor semna toate proiectele de infrastructură în cadrul PNI Anghel Saligny.

Ne dorim ca în cadrul acestui program fiecare localitate să beneficieze de cel puțin un proiect. Am avut o întâlnire cu președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea și am stabilit ca fiecare localitate să fie selectată cu minim un proiect. Localitățile care au proiecte cu valori mai mici să aibă 2 astfel de proiecte iar cele cu vaqlori mici, un singur proiect.”, a declarat Iliuță care a mai precizat că, la nivel guvernamental, coaliția PSD – PNL funcționează mai bine acum decât în vremea când conducerea Guvernului și a PNL era asigurată de Florin Cîțu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.