Iliuţă: Am votat pentru o echipă care să aducă speranţa

Iliuţă: Am votat pentru o echipă care să aducă speranţa

Vasile Iliuţă, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru o echipă capabilă să aducă prosperitate, bunăstare dar şi speranţă tuturor călărăşenilor.

“Am votat astăzi pentru o echipă care să aducă prosperitate, bunăstare dar şi speranţa pe care administraţia de azi n-a putut s-o dăruiască tuturor călărăşenilor. Au promis şi au rămas numai cu promisiunea. Eu împreună cu echipa mea vă îndemn prin puterea votului dumneavoastră să putem da administraţia locală în mâinile celor care pot îndeplini dorinţele cetăţenilor. Sunteţi cei mai puternici prin puterea votului dvs. Veniţi la vot!” a fost mesajul transmis de Iliuţă.

Acesta a votat la o secţie de votare din cadrul Colegiului Carol I din Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.