I. Samoilă: Partidul Social Democrat, de-a lungul timpului, a dat dovada că e alături de oameni

I. Samoilă: Partidul Social Democrat, de-a lungul timpului, a dat dovada că e alături de oameni

Secretarul executiv al PSD Călărași, Ion Samoilă, vicepreședinte al Consiliului Județean a declarat joi că social-democrații au inițiat în această perioadă o campanie de sprijinire a familiilor nevoiașe din întreg județul pentru ca sărbătorile pascale să le aducă momente de bucurie și speranță.

“Am făcut o analiză cu președinții organizațiilor noastre locale și astăzi, după această conferință de presă, o să fim prezenți în majoritatea localităților din județ. Am stabilit împreună cu colegii mei ca familiile care se află într-o situație dificilă să primească din partea noastră niște cadouri.

Partidul Social Democrat, de-a lungul timpului, a dat dovada că e alături de oameni. Vrem ca în limita posibilităților să putem să-i mulțumim pe cei care în Ziua de Paște nu au aceste posibilități și de aceea ne-am propus să facem această acțiune la nivelul întregului județ.

Vă mulțumesc tuturor și vă urez tuturor în numele organizației județene PSD Călărași, Un Paște fericit!”, a afirmat în cadrul conferinței de presă, Ion Samoilă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.