I. Iacomi: PSD are un candidat puternic, care crede în familie, în Dumnezeu, în muncă și cinste

 I. Iacomi: PSD are un candidat puternic, care crede în familie, în Dumnezeu, în muncă și cinste

Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnată, sâmbătă, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale. Decizia a fost luată în cadrul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat.

Preşedintele PSD Călăraşi, Iulian Iacomi a subliniat prin intermediul unei postări pe pagina de Faceboook a partidului că organizaţia pe care o conduce a susţinut candidature Vioricăi Dăncilă pe care o consideră un candidat puternic care a performat în funcţia de premier, aducând prosperitate României. “Am avut astăzi onoarea, alături de ceilalți delegați ai organizației noastre județene, de a reprezenta voința pesediștilor călărășeni la Congresul PSD de validare a candidaturii la prezidențiale a doamnei premier Viorica Dăncilă. Organizația noastră a susținut de la bun început candidatura președintelui PSD la alegerile din toamna aceasta. Așa cum am declarat public de fiecare dată, este o candidatură care reprezintă cea mai bună opțiune politică a Partidului Social Democrat pentru o campanie care se anunță mai disputată ca niciodată. Delegații la Congres, dar și românii care au fost conectați la eveniment prin intermediul televiziunii, au putut vedea că PSD are un candidat puternic, care crede în familie, în Dumnezeu, în muncă și cinste, un candidat care crede enorm în oameni și în puterea poporului român, un candidat care a performat în funcția de premier și care a adus România pe creștere economică. De un astfel de președinte are nevoie țara noastră, de un astfel de candidat avea nevoie partidul pentru ca toți membrii să se adune în jurul aceluiași crez: succesul organizației la prezidențiale. Începem pregătirile. Uniți, vom putea câștiga în toamnă alegerile în Călărași!” a fost mesajul postat pe Facebook de liderul PSD Călăraşi.

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, afirmă că social-democraţii au arătat, la congresul extraordinar de sâmbătă, cât sunt de uniţi şi de hotărâţi să câştige următoarele alegeri.

"Mulţumesc colegilor pentru susţinerea manifestată atât de frumos şi de energic astăzi, în cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniţi şi de hotărâţi să câştigăm aceste alegeri! Am arătat că ne înţelegem misiunea şi că rămânem aproape de oameni, am arătat că avem curajul să ne asumăm întotdeauna mai mult, ca să continuăm să facem bine românilor, celor ca noi, celor din rândul cărora venim", spune Dăncilă, într-un mesaj postat sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.