Gruiţă Darie a depus jurământul de consilier judeţean

Gruiţă Darie a depus jurământul de consilier judeţean

Doctorul Darie Nicolae Gruiţă este, începând de azi, 29 iunie 2022, consilier judeţean PSD, înlocuindu-l pe Ion Găman care a demisionat, în mai, din CJ după ce a fost numit secretar de stat în cadrul MADR. Gruiţă a fost consilier judeţean şi în mandatul precedent după ce a substituit-o la începutul anului 2017 pe Roxana Paţurcă, aceasta obţinând mandatul de senator PSD la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Darie Gruiţă va activa de acum în cadrul Comisiei de Studii, Prognoze, Economico – Sociale, Buget – Finanţe şi Administrarea Domeniului Public şi Privat al Judeţului precum şi în cadrul Comisiei pentru Servicii Publice şi Comerţ.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.