Senatorul Roxana Paţurcă, prezentă la Reuniunea Transatlantic Under 40 Network

Roxana SUA a

Senatorul PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă se află în aceste zile în SUA la Washington DC participând la Reuniunea “Transatlantic Under 40 (TU-40) Network alături de tinerii din Parlamentul European, din parlamentele naţionale şi din Congresul SUA. “Reuniunea "Transatlantic Under 40 (TU -40) Network" care se desfăşoară în Statele Unite ale Americii în perioada 6 -9 mai reuneşte tinerii din Parlamentul European, din parlamentele naționale ale țărilor UE și din Congresul SUA. Vizita a debutat cu o întrevedere la Ambasada României la Wasghinton unde alături de colegii mei, parlamentari, am discutat cu Ambasadorul României în SUA, dl. George Maior, o serie de aspecte care vizează comunitatea română din SUA , viza Waiver şi angajamentele României în cadrul parteneriatului transatlantic.

În cadrul primei sesiuni, am avut întâlniri cu ambasadorul UE în SUA, David O' Sullivan, directorul Centrului Politici Bipartizane şi cu foşti membri ai Congresului American. Temele de discuție au avut ca subiecte de interes: relaţia UE-SUA, desfășurarea campaniilor electorale în sistemul american, finanţarea partidelor politice, sondajele de opinie în perioadele de pre şi postcampanie electorală, dinamica relaţiilor bilaterale parlamentare România- SUA.” este mesajul postat de parlamentarul călărăşean pe contul personal de facebook.

Inițiativa constituirii unui astfel de grup al tinerilor politicieni de pe cele două maluri ale Atlanticului aparține europarlamentarului Victor Negrescu.

Rețeaua transatlantică a politicienilor sub 40 de ani reunește aproape 100 de eurodeputați, în jur de 40 de legiuitori federali americani si mii de membri ai parlamentelor nationale din statele Uniunii Europene și din SUA.

Roxana SUA 1

Roxana SUA 2

Roxana SUA 3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.