E. Grama: Negocierile la nivel de Bucureşti au fost făcute de cooperativa albaneză de la Prahova

E. Grama: Negocierile la nivel de Bucureşti au fost făcute de cooperativa albaneză de la Prahova

Administratorul public al municipiului Călăraşi, Eduard Grama a salutat modificările ce se vor produce la nivelul conducerii Prefecturii Călăraşi subliniind că odată cu schimbările prognozate se va instaura normalitatea la nivelul judeţului. Potrivit negocierilor purtate la nivelul judeţului, PNL rămâne doar cu funcţia de prefect iar PSD se alege cu cele două funcţii de subprefect precum şi cu cea de secretar general al Prefecturii. „Aşteptăm să intrăm într-o normalitate pentru că acţiunile pe care încercăm să le avem la nivelul municipiului şi judeţului au fost blocate în ultimul an de prefectul Valentin Barbu, în echipă cu un individ care în perioada următoare cred că-şi va continua studiile la liceu şi va reuşi pentru că şi vârsta îl ajută să-şi updateze şcoala începută cu mulţi, mulţi ani în urmă.”, a spus Grama care a continuat afirmând că negocierile privind împărţirea funcţiilor de conducere din Prefectură au fost de fapt purtate de „cooperativa albaneză de la Prahova” care a preferat să renunţe la prefecţi PNL în judeţele Ilfov şi Prahova pentru a ceda funcţia organizaţiei PNL Călăraşi. „Marile lupte politice au fost în anul 2020 şi care au fost câştigate de PSD cu un procent de 50%. Putem să spunem că avem un judeţ condus de un preşedinte de CJ de la PSD, un municipiu reşedinţă de judeţ condus de un primar PSD, deci avem un câştig cu un procent extrem de mare la nivelul judeţului, stabilit în 2020 printr-un vot al locuitorilor. Aceşti oameni au girat şi girează că ceea ce facem şi am demonstrat asta până în 2020 va avea continuitate şi putem astfel să schimbăm faţa judeţului şi a municipiului Călăraşi. Că la colţu’ străzii ne mai dăm cu părerea de mari victorii vizavi de un prefect mi se pare deplasat dintr-un singur motiv pentru că am mers cu preşedintele (n.r. Vasile Iliuţă) în ultimele 3 zile la Bucureşti. Negocierile la nivel de Bucureşti au fost făcute de cooperativa albaneză de la Prahova. O miză pentru Prahova şi Ilfov care au renunţat la prefect PNL în schmbul judeţului Călăraşi.”, a conchis Eduard Grama.

„Vom avea doi subprefecţi, un secretar general.Nu am avut prefectul deci nu am pierdut nimic. Ce pot să vă spun e că Valentin Barbu nu va mai fi prefect şi nici Nicu Dumitru, subprefect. Ceea ce trebuie să înţelegem cu toţii e că împreună suntem obligaţi să schimbăm faţa judeţului. Cred că am dovedit că această echipă în frunte cu preşedintele CJ o poate face şi într-un termen foarte scurt.”

Eduard Grama

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.