E. Grama: Barbu nu face absolut nimic. Iresponsabil din toate punctele de vedere!

E. Grama: Barbu nu face absolut nimic. Iresponsabil din toate punctele de vedere!

Eduard Grama, administratorul public al municipiului Călăraşi, l-a luat astăzi la ţintă pe prefectul judeţului, Valentin Barbu care în opinia sa se face responsabil de starea dramatică în care se află Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, instituţie care face cu greu faţă crizei sanitare în care se scunfundat, de fapt, întreaga ţară.

„Reprezentantul statului este actualul prefect, Valentin Barbu, fost vicepreşedinte al CJ Călăraşi, cel care avea în urmă cu 4 ani, în subordine, Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi. La momentul respectiv era interesant spitalul doar prin prisma achiziţiilor care se făceau. Acest om a avut 3 ani în subordine spitalul. S-a văzut şi se vede şi în continuare o neimplicare totală. Iar în acest moment ca reprezentant al Guvernului în teritoriu nu se implică cu absolut nimic, nu merge la primul ministru, nu merge la ministrul Sănătăţii, nu merge la Arafat. Şi-l întreb: Care e rolul dumnealui în teritoriu? Gândeşte dumnealui pentru judeţ sau pentru el? Sau primeşte liste cu ce gândesc alţii şi pune în aplicare tot ce gândesc alţii?, a declarat Grama care l-a mai acuzat pe Barbu că blochează dezvoltarea judeţului odată cu atacarea la instanţa de contencios a Hotărârilor de Consiliu Judeţean care au ca obiect alocările de la bugetul Judeţului. „Singurul mod prin care vrea să iasă în evidenţă este de a bloca orice sumă pe care Consiliul Judeţean o poate da atât municipiului cât şi primăriilor din judeţ. Banii pleacă de la CJ pentru acoperirea nevoilor judeţului, inclusiv pentru pandemie. Nu pleacă cu destinaţie că aşa vrea preşedintele Consiliului Judeţean. Barbu nu face absolut nimic. O incompetenţă totală! Iresponsabil din toate punctele de vedere. Şi-l întreb: De ce se mai duce la serviciu? Care-i rolul lui? Doar să ia salariul? Îl poate lua şi dacă intră într-un concediu medical prelungit.”, a conchis Grama.

„Barbu, în loc să stea ascuns în biroul lui şi să atace hotărârile Consiliului Judeţean şi să-şi dea cu părerea, ar trebui mai bine să vină cu soluţii. Că d-aia e prefect. Aşa, Instituţia Prefectului nu are nici un rost să funcţioneze în judeţul Călăraşi. Şi de la Centru putem să fim coordonaţi. Un asemenea iresponsabil... El primeşte doar o listă. Mintea lui nu există. Deci el nu-i capabil să gândească. A dovedit-o la CJ, şi o dovedeşte şi ca prefect. El a dovedit că poate fi o slugă credincioasă. Acum e al lui Pandea, până acum a fost al lui Filipescu.”

Eduard Grama

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.