Deputatul Cristian Sefer s-a înscris în PSD Călăraşi

Deputatul Cristian Sefer s-a înscris în PSD Călăraşi

Deputatul PMP Cristian Sefer a anunţat, miercuri, conducerea Camerei Deputaţilor, că îşi schimbă apartenenţa politică şi că va activa în grupul PSD, potrivit Mediafax.

„Vă rog să luaţi act de faptul că începând cu data de 07.11.2018 îmi schimb apartenenţa grupului parlamentar, începând cu această dată activând în cadrul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor”, se arată în adresa transmisă Biroului Permanent de deputatul Cristian Sefer.

Cristian Sefer a fost ales în 2016 deputat de Călăraşi pe listele PMP, el fiind la al doilea mandat. El a devenit astfel al 3-lea deputat al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, după Eugen Nicolicea şi Sorin Vrăjitoru..

În acest mandate, Sefer a avut până acum 8 luări de cuvânt, a susţinut 4 Declaraţii politice şi şi-a pus semnătura pe 67 de propuneri legislative initiate, 2 dintre ele fiind promulgate în legi. Cristin Sefer este membru al Comisiei pentru muncă şi protective socială precum şi Preşedinte al Comisiei parlamentare a revoluţionarilor din Decembrie 1989.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.