Darie Gruiţă o va înlocui pe Roxana Paţurcă în Consiliul Judeţean

Gruiţă Darie este propunerea PSD Călăraşi pentru Consiliul Judeţean, acesta urmând a o înlocui pe Roxana Paţurcă. Devenind senator în urma alegerilor parlamentare din11 decembrie 2016, Paţurcă a renunţat la mandatul de consilier judeţean, obţinut în vara anului trecut. „Urmare demisiei doamnei Paţurcă Roxana–Natalia, am iniţiat pentru şedinţa ordinară din luna curentă un proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean deţinut de domnia sa.

Prin adresa înregistrată la instituţia noastră sub nr. 976 din 25.01.2017, Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat a comunicat supleantul care întruneşte condiţiile legale pentru a–i fi validat mandatul de consilier judeţean.

În consecinţă, propun modificarea şi completarea componenţei Consiliului Judeţean Călăraşi prin înlocuirea doamnei Paţurcă Roxana–Natalia cu supleantul comunicat de Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat.” se arată în Expunerea de Motive la proiectul de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean, iniţiat de preşedintele CJ, Vasile Iliuţă.

Validarea în funcţia de consilier judeţean a lui Darie Gruiţă va avea loc marţi, 31 ianuarie când va avea loc prima şedinţă ordinară din acest an a Consiliului Judeţean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.