Dan Nica: Campania PSD "Jos Facturile!" este preluată de Parlamentul European

Dan Nica: Campania PSD "Jos Facturile!" este preluată de Parlamentul European

Dan Nica, liderul Delegaţiei PSD din Parlamentul European, a declarat că Grupul S&D şi plenul Parlamentului European preiau campania PSD "Jos Facturile!"

"Iniţiată încă din septembrie anul trecut, campania PSD "Jos facturile!" a fost preluată de către Grupul Social-Democrat din Parlamentul European, astfel că în a doua sesiune plenară din octombrie, săptămâna viitoare, va avea loc o dezbatere dedicată combaterii creşterii facturilor la energie, a preţurilor la alimentele de bază şi a costului de viaţă în general. Voi cere declararea ca urgenţă la nivel european a inflaţiei cauzate de scumpirea energiei. Cetăţenii Uniunii Europene se confruntă cu alegeri dure între pâinea de zi cu zi şi facturile scăpate de sub control" a transmis eurodeputatul PSD.

Dan Nica subliniază că a "solicitat, încă de anul trecut, Comisiei Europene şi statelor membre plafonarea preţurilor la energie". "Cerem urgent măsuri sociale concrete, pentru a amortiza efectul acestei crize asupra cetăţenilor" a adăugat acesta.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.