D. Coarnă: Sunt două variante care se discută în PSD

 D. Coarnă: Sunt două variante care se discută în PSD

Joi la prânz în toiul consultărilor purtate de preşedintele Iohannis cu liderii partidelor parlamentare privind desemnarea unui nou premier, deputatul PSD, Dumitru Coarnă a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în Partidul Social Democrat se vehiculează două „variante” cu privire la poziţia partidului faţă de viitorul Guvern.

„Situaţia este extrem de critică şi atunci va trebui să adoptăm o poziţie politică raportată la criza pe care o traversăm şi să încercăm să sprijinim sau să construim un guvern care să aibă posibilităţi depline de a gestiona această situaţie. Sunt două variante din câte am înţeles. Pe de o parte un guvern minoritar PNL-UDMR, sprijinit de PSD. Nu s-a luat o decizie în acest sens, părerile sunt împărţite. Pe de altă parte e şi varianta în care PSD să intre la guvernare, alături de PNL. Dar sunt discuţii, ipoteze de lucru. O să vedem decizia pe care o va adopta PSD.”, a declarat Coarnă care a admis că anticipatele, în contextul sanitar şi economic actual, „rezolvă problema de fond”.

„Alegerile anticipate, sigur, că sunt o ţintă dar, practic, în opinia noastră, nu rezolvă problema de fond. Trebuie să încercăm să depăşim momentul critic prin înţelepciune, prin găsirea unei soluţii imediate de a fi guvernată această ţară.”, a mai precizat deputatul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.