D. Coarnă: Nu putem să votăm un premier de la USR+, partid care a participat la distrugerea României, cot la cot cu Cîțu și PNL

D. Coarnă: Nu putem să votăm un premier de la USR+, partid care a participat la distrugerea României, cot la cot cu Cîțu și PNL

Deputatul Dumitru Coarnă a subliniat ieri pe pagina personală de Facebook că Partidul Social Democrat nu va vota un guvern condus de Dacian Cioloș, nominalizarea acestuia fiind “încă o dovadă a incapacității lui Iohannis să se comporte ca un președinte.”

„Guvernul Cioloș nu va fi votat de PSD! PSD nu va reînvesti încă un guvern zero. Nominalizarea ca premier a lui Cioloș este complet neserioasă! Este încă o dovadă a incapacității lui Iohannis să se comporte ca un președinte. Este un gest cinic al lui Iohannis de a desemna un premier de la un partid cu 15% susținere parlamentară, despre care știe că nu are nicio șansă de a trece de Parlament.

Ce va face PSD? PSD nu va vota o astfel de propunere. Nu putem să votăm un premier de la USR+, partid care a participat la distrugerea României, cot la cot cu Cîțu și PNL.

Motiunea de cenzură a PSD era îndreptată și împotriva miniștrilor USR și a politicilor catastrofale ale acestora. PSD nu și-a schimbat opinia, nu poate vota un guvern al USR, condus de Dacian Cioloș, care deja a dat măsura (in)capacității sale în 2016 când a demonstrat că este total nepotrivit pentru această funcție. A rămas în istorie ca premierul ZERO!

Din perpectiva PSD această rocadă din alianța pierzătorilor-premier USR-istul Cioloș, în locul PNL-istului lui Cîțu- reprezintă un prim pas către anticipate. Pentru orice om de bun simț ar trebui să fie clar că Cioloș nu poate fi o soluție pentru criza sanitară, economică și socială în care partidul lui - USR, impreuna cu PNL au adus România.”, susține deputatul călărășean care mai adaugă că alegerile anticipate, obiectiv susținut de PSD, reprezintă singura soluție viabilă.

“PSD rămâne ferm în a susține că anticipatele reprezintă singura soluție realistă care poate degaja o majoritate parlamentară solidă și legitimă și un guvern puternic, atât de necesar în actualul context. PSD avertizează însă desemnarea lui Ciloș premier doar pentru a pica în Parlament și a face din nou posibilă redesemnarea lui pe Cîțu premier reprezintă o încălcare grosolană a Constituție.”, a conchis deputatul Dumitru Coarnă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.