D. Coarnă: Nu putem să girăm un guvern PNL-UDMR care practic să ducă țara direct în groapa comună a istoriei

D. Coarnă: Nu putem să girăm un guvern PNL-UDMR care practic să ducă țara direct în groapa comună a istoriei

Deputatul Dumitru Coarnă a declarat vineri la Călărași că Partidul Social Democrat nu va vota în Parlament un guvern minoritar PNL – UDMR despre care spune că nu are nicio șansă dacă și USR va vota împotrivă.

“Este absurd să votezi un guvern PNL – UDMR, tu, partid (n.r. PSD) care acum ai cel mai mare grup parlamentar, 157 de senaqtori și deputați. Avem 36%, prin redistribuire, acum, în Parlamentul României. Dacă ne uităm pe intențiile de vot, pe sondajele de opinie, avem 40% prin vot direct și noi să votăm UDMR cu 5%. Oamenii simpli, alegătorii ce-ar putea să înțeleagă? De ce mai mergem la vot dacă votăm PSD și guvernează UDMR? Exclus! Am trimis un set de 10 condiționări pe care Guvernul, să spunem, în ideea în care ar fi fost acest guvern minoritar, să și le însușească. Au refuzat și în aceste condiții nu putem să girăm un guvern PNL-UDMR care practic să ducă țara direct în groapa comună a istoriei.”, a declarat Corană care a mai subliniat “Exclus vor pentru un guvern minoritar. O să pice în Parlament, cu condiția ca și USR să nu voteze acest guvern. Dacă USR îl votează, atunci lucrurile se schimbă.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.