D. Coarnă: N-am spus nimic din ce-am visat. Discutăm visul și cu domnul care a provocat discuția

D. Coarnă: N-am spus nimic din ce-am visat. Discutăm visul și cu domnul care a provocat discuția

Deputatul PSD, Dumitru Coarnă a avut, vineri, o replică savuroasă la declarațiile făcute în urmă cu o săptămână de colegul său de partid, Constantin Bîrcă la adresa sa, susținând că deși în visul său au apărut și niscaiva infracțiuni destul de grave, n-a spus nimic din ce-a visat.

“N-am spus nimic din ce-am visat. În visul meu se arată și infracțiuni. Luare de mită, 3 mii, 5 mii de euro la angajări, în funcții publice.(...) Eu vă spun ce mi s-a apărut în vis. Discutăm visul și cu domnul care a provocat discuția. Eu nu l-am nominalizat. El și-a pus mâna în cap. Probabil se simte.”, declarat Coarnă.

Întrebat dacă intenționează să depună vreo plângere în acest sens, Coarnă a spus “Acum transcriu visul.”

Joia trecută, deputatul Bîrcă a încercat să pareze acuzele lui Coarnă care a spus doar că în partid există un ‘rătăcit”, fără să-i divulge identitatea, care încearcă să destabilizeze organizația județeană, susținând că “Vizavi de colegii care au comentat şi cred că sunt mulţi le-aş spune că visele pe care le au, vise de noapte, trebuie ţinute la nivelul fiecărei persoane şi nu exprimate în public. Dacă există indicii care ar putea să conducă la ceea ce m-aţi întrebat (...), eu cred că toate toate aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului şi apoi să ne exprimăm în faţa dvs. Vă asigur că nu e nimic adevărat din ce au spus unii şi alţii, dovada e tocmai prezenţa mea aici, în faţa dvs.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.