D. Coarnă: La moțiune, am votat pentru demiterea ministrului Virgil Popescu!

D. Coarnă: La moțiune, am votat pentru demiterea ministrului Virgil Popescu!

Deputatul PSD de Călărași, Dumitru Coarnă a precizat pe contul personal de Facebook că a votat pentru demiterea ministrului Virgil Popescu, despre care spune că a scăzut în mod deliberat producția la gaze, energie, hidrocarburi, ducând România în criză.

“La moțiune am votat pentru demiterea ministrului Virgil Popescu! Nu pot să accept ca un ministru de factura lui Virgil Popescu, care a scăzut în mod deliberat producția la gaze, energie, hidrocarburi, care a dus România în criză, să primească votul meu de încredere.”, a fost mesajul lui Coarnă.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă iniţiată de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. S-au înregistrat 98 voturi 'pentru' şi 190 'împotrivă' şi 4 abţineri.

USR a depus săptămâna trecută moţiunea simplă intitulată "Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul 'săptămâna viitoare' Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României".

Potrivit USR, ministrul Popescu "periclitează" în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie. Semnatarii moţiunii susţin că actualul ministru al Energiei a primit "şansa" să reformeze sistemul energetic şi să pună umărul la consolidarea securităţii energetice a României, însă "a continuat acelaşi dezastru şi aceleaşi combinaţii din ultimii 31 de ani".

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.