D. Coarnă: E o miză măruntă și nu vreau să cobor la nivelul ăla

D. Coarnă: E o miză măruntă și nu vreau să cobor la nivelul ăla

Diferendele dintre deputații Dumitru Coarnă și Constantin Bîrcă, până mai ieri colegi în cadrul grupului parlamentar PSD, sunt de notorietate, provocând pusee de imagine partidului sub sigla căruia au obținut mandatele în decembrie 2020. Primul a lansat chiar și niște acuze la adresa celuilalt care a stârnit probabil și furia conducerii centrale a partidului.

Întrebat joi dacă excluderea sa din PSD ar însemna o “victorie” a lui Bîrcă asupra sa, deputatul independent Dumitru Coarnă a declarat că miza, în realitate, e una măruntă. “E o miză măruntă și nu vreau să cobor la nivelul ăla. Eu vreau să ies din mocirlă, nu să intru în mocirlă, dacă mă înțelegeți. Eu n-am acceptat niciodată mocirla. Probabil, am ieșit din mocirlă sau n-am acceptat mocirla, asta e una din cauze care m-a adus aici.”, a declarat Coarnă, probabil pentru ultima oară prezent într-o conferință de presă desfăîșurată la sediul PSD Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.