D. Coarnă: Domnul Orban este în spatele afacerii

D. Coarnă: Domnul Orban este în spatele afacerii

Deputatul PSD de Călărași, Dumitru Coarnă a precizat vineri la Călărași că, în spatele “afacerii” cu deșeuri menajere aduse din Capitală și depozitate la Ulmeni, sub masca unor operaţiuni de sortare, s-ar afla fostul președinte al PNL, Ludovic Orban care coordonează un grup de interese din care fac parte și alți politicieni liberali, primarul Sectorului 3 și oameni de afaceri. “E vorba de Ludovic Orban. Prietenul lui, Nelu Iordache a cumpărat teren acolo. Ludovic Orban a fost cel care a coordonat toată mișcarea din umbră”, a subliniat Coarnă care a continuat “Legătura cu Orban ar trebui s-o vadă DNA. Vă garantez că există. Și dl Guran (senator PNL) e pe acolo și un anume Cristi Barbu (deputat PNL) de la Teleorman. Sunt oameni de afaceri importanți în acea afacere. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță e implicat acolo. Știu că sunt deschise niște dosare penale care sunt lăsate în nelucrare. Nu cred că întâmplător pentru că din verificările mele e unicat în Europa povestea asta de la Oltenița – Ulmeni. Nu mai există în Europa la nivelul ăsta de bombă ecologică. Suntem la câteva sute de metri de Dunăre. Pânza freatică e afectată. Sunt peste 300, 400, 500 de mii de tone. Nu poți evalua pentru că au dat foc în mod repetat. Și în august și în septembrie tocmai pentru a micșora volumul pentru că e vorba și de evaziune fiscală. Să vă explic. Veneau cu 10 to și facturau 30 – 50 de tone și atunci dădeau foc ca să scadă valoarea, să constate că e mai puțin.

„N-am vrut să spun data trecută ca să nu se interpreteze că aș fi avut vreun interes înainte de Congresul PNL. Da, dl Orban este în spatele afacerii, cu dl Nelu Iordache, prietenul dumnealui. Că nu întâmplător l-au luat din aeroport în timpul campaniei electorale. L-au luat să-i arate dlui Orban că știe niște lucruri și dl Iohannis. UitaȚi-vă că dl Iordache a primit și vreo 12 ani cu executare!”

Dumitru Coarnă, deputat PSD Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.