D. Coarnă: Dacă mâine ar fi posibil să facem un referendum pentru demiterea lui Iohannis, aș semna primul

D. Coarnă: Dacă mâine ar fi posibil să facem un referendum pentru demiterea lui Iohannis, aș semna primul

Deputatul Dumitru Coarnă a admis că în cazul organizării unui referendum ar vota fără ezitare pentru demiterea lui Iohannis însă având în vedere contextul politic actual PSD ar trebui să formeze o alianță de guvernare cu PNL, partidul prezidențial pentru depășirea crizei sanitare și economice.

“Nu avem altă soluție, în opinia mea. Eu sunt și mai înverșunat și dacă mâine ar fi posibil să facem un referendum pentru demiterea lui Iohannis aș semna primul. Dar trebuie să analizăm, rational și logic și să vedem ce putem face azi. Alegerile anticipate durează, e un process de durată. Și-l lăsăm pe Cîțu în continuare să ia bani din fondul de rezervă și să-I ducă la primarii PML iar oamenii de la Buzău stăteau în mașină, din lipsă de spațiu, cu tubul de oxigen. Aia-i o situație de urgență und ear fi trebuit să intervină cu acele fonduri.”, a declarat parlamentarul social-democrat care a mai adăugat că partidul pe care-l reprezintă ar trebui să dea premierul și să conducă “ministerele puternice, de forță”, enumerând în acest sens Ministerul Dezvoltării, Ministerul de Interne, Ministerul Finanțelor, Ministerul Agriculturii.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.