D. Coarnă: Avem şi noi un „rătăcit” în PSD Călăraşi care, practic, lucrează la destabilizarea acestei organizaţii

D. Coarnă: Avem şi noi un „rătăcit” în PSD Călăraşi care, practic, lucrează la destabilizarea acestei organizaţii

Deputatul Dumitru Coarnă a şocat asistenţa la finalul conferinţei de presă organizată astăzi după ce a declarat că, în rândul PSD Călăraşi, există un „rătăcit”, cu funcţie, care „lucrează la destabilizarea organizaţiei, în sensul îndepărtării din funcţia de preşedinte a lui Vasile Iliuţă". „Rătăcitul” n-ar acționa de unul singur, potrivit lui Coarnă, în spatele său aflându-se primvicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu dar şi foştii lideri PSD Călăraşi, Iulian Iacomi şi Roxana Paţurcă. Deşi nu i-a divulgat identitatea, surse din partid susţin că este vorba de deputatul Constantin Bîrcă.

„Să ştiţi că avem şi noi un „rătăcit” în PSD Călăraşi. N-o să-i spun numele acum. Care practic lucrează la destabilizarea acestei organizaţii, în sensul de a fi schimbat Vasile Iliuţă din funcţiua asta. Să vină cu nişte alţii care sunt favoriţii domnului Iulian Dumitrescu. Adică să fim un fel de PSD filiala Prahova – Iulian Dumitrescu. N-o să-i spun numele. E membru cu funcţie. Eu sunt atent la lucrurile astea (...)

Vreau să transmit mesajul ăsta ca să înţeleagă toată lumea că PSD, la Călăraşi, în opinia mea înseamnă cam 70% Vasile Iliuţă. Şi atunci încearcă, prin orice mijloace, îndepărtarea acestui om. Vreau să mai spun un lucru. Voi fi şi cu faţa şi cu spatele şi lateral alături de Vasile Iliuţă şi nu voi permite nici unui rătăcit, indiferent de zona în care crede el că se mişcă, să ne destabilizeze aici. Ştiţi foarte bine că am câştigat alegerile locale, am câştigat alegerile generale cu scor mare, aproape cu 50%, vot prin redistribuire şi un merit fundamental e al preşedintelui Vasile Iliuţă.

Transmit acest lucru ca să înţeleagă şi acel rătăcit că nu o să reuşească indiferent câte pârghii şi câte uşi încearcă să folosească. Suntem câţiva aici care vom rezista alături de preşedintele Iliuţă, indiferent de riscuri. Nu mi-e teamă, sunt un om curat, răspund oricui, oricând şi oriunde.

A militat să vină Iulian Iacomi să preia partidul. Lucrarea era cu Iacomi, cu doamna ex-senator, actual inspector general şcolar (n.r. Roxana Paţurcă), primvicepreşedinte. Tot aşa pe surse, fostul preşedinte al Tribunalului Călăraşi, dl George Şerban (...). Sunt toţi apropiaţi ai domnului Iulian Dumitrescu. Încearcă o revenire la vechea gardă. Un PSD penelizat. Adică, să fim, practic, degeaba p-aici. Nu. Noi am muncit pentru PSD, pentru electoratul său.”, a spus Coarnă care a conchis „Am spus-o pentru că trebuia s-o spun. Sunt un om direct şi cred că trebuie să discutăm aşa lucrurile. Alegătorii noştri trebuie să înţeleagă nişte mecanisme când se aud zvonuri pe diferite canale.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.