Cr. Sefer: Somăm Guvernul României să stopeze mafia lemnului şi să interzică exportul de cherestea

Cr. Sefer: Somăm Guvernul României să stopeze mafia lemnului şi să interzică exportul de cherestea

Imaginile cu zeci de camioane încărcate cu bușteni, care au umplut în ultimele zile șoselele României sunt rezultatul politicii dezastruoase a guvernului PNL, susţine deputatul PSD de Călăraşi, Cristian Sefer care a continuat “În timp ce rețelele sociale sunt pline de imagini cu jaful din pădurile României, premierul Orban ia apărarea unei companii private din domeniul exploatării lemnului, spunând că România este importator de buștean. Într-adevăr, e de noaptea minţii!”

Sefer “dezvăluie” şi ce nu spune Orban în această chestiune care a provocat furia cetăţenilor. “Ce nu (ne) spune domnul Orban este că Ministerul Mediului condus de Costel Alexe a eliberat, în ultimele luni, ZILNIC, 10.000 de avize pentru transportul lemnului, după ce guvernul PNL a desființat prin OUG Garda Forestieră Națională. În al doilea rând că România trimite masiv în spațiul comunitar cherestea și plăci, adică bușteni prelucrați rudimentar, ca să dea bine în statistică. În acest sens, șefa Vămii Agigea, care a blocat în portul Constanța 78 de containere încărcate cu 3.000 mc de cherestea a fost schimbată din funcție. În al 3-lea rând, pădurile sunt efectiv rase sub masca ’’regenerării’’, iar camioanele încărcate cu zeci de tone de lemn nu sunt minim verificate. Din păcate!” a continuat parlamentarul călărăşean care a transmis şi un mesaj guvernanţilor “Somăm Guvernul României să stopeze mafia lemnului, să interzică exportul de cherestea, să repornească sistemele dezvoltate de guvernarea PSD pentru controlul tăierilor de lemn și să oblige instalarea de sisteme GPS pe camioanele care transportă lemn!” a conchis deputatul Cristian Sefer.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.