Cr. Sefer: Răul produs de guvernarea PNL în economie se numără în sute de mii de joburi dispărute

Cr. Sefer: Răul produs de guvernarea PNL în economie se numără în sute de mii de joburi dispărute

Deputatul PSD de Călăraşi, Cristian Sefer susţine că deşi economia României a ieşit extrem de afectată din starea de urgenţă, tripleta IOC pierde vremea în şedinţe inutile. De la declanşarea epidemiei de coronavirus, nu mai puţin de 403.459 de mii de români şi-au pierdut joburile (potrivit datelor furnizate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale), Guvernul Orban anunţând recent că abia la 1 iunie va da publicităţii şi programul care ar conţine măsurile de repornire a economiei.

“Răul produs de guvernarea PNL în economie se numără în sute de mii de joburi dispărute, dar Iohannis, Orban și Cîțu pierd timpul în ședințe inutile.” a spus Sefer care a continuat “România a pierdut 400.000 de joburi de la declanșarea crizei COVID-19. Guvernul liberal s-a întrecut în promisiuni despre repornirea economiei, dar nu a prezentat nici până acum un plan concret și coerent pentru a ajuta firmele românești. Astfel, în aprilie dispăreau 7.000 de locuri de muncă pe zi. În mai dispar 10.000 de locuri de muncă pe zi.”

În opinia sa “Haosul produs de liberali cu vidul legislativ de după starea de urgență și țeapa IMM INVEST au făcut ravagii în economie. Oamenii de afaceri nu mai au încredere în Orban și Cîțu. Ei știu că nu pot supraviețui crizei fiindcă statul nu le oferă niciun sprijin, doar vorbe!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.